Sunday, December 16, 2007

Zune - del 2


Jaha, då har man varit med Zune i drygt en vecka. Berättade nog inte tidigare att jag oxå skaffade en A/V-docka till den. Det är en alldeles fantastisk Zune förlängare. Man kopplar in den i hembio-anläggningen och får samma gränssnitt i TV:n som du har i Zunen. Och som grädde på moset har du en trådlös fjärrkontroll som du navigerar allt med. Spellistor eller varför inte en film som du har på Zunen? Själv kör jag golftränings-videosar i Zunen på väg till och från jobbet.

Det är inspirerande att veta att i en nyligen genomförd undersökning så bevisades det att man kan lära sig spela golf minst lika bra genom att titta på golfvideo som att faktiskt träna med en tränare!
I undersökningen deltog 40 personer och bland de 12 bästa golfspelarna återfanns 4 st som endast tränat golf genom att titta på golfvideo och tränat mentalt! Läs hela undersökningen

Under sex veckor ska nu "den mentala gruppen", dvs dem som tidigare bara fått se en golffilm i avslappnat tillstånd, få traditionell golfträning.

De får träna två timmar i veckan i sex veckor under golfinstruktör Jörgen Nilssons ledning, därefter får de göra om det test de gjorde vid första mätttillfället. Läs mer

1 Comments:

Tuscher said...

Receivrar som tex Yamaha och som används för att bla skicka både ljud och bild till projektorer har numera ofta inbyggt stöd för iPods eller andra video/MP3-spelare.

p.