Thursday, September 20, 2007

Sony Ericsson med Windows Mobile

Det går rykten om att Sony Ericsson ska samarbeta med HTC och lansera telefoner med Windows Mobile operativsystem under 2008. Så klart riktigt om dom vill in på företagsmarknaden.

Läs artikel på IDG.se

Saturday, September 15, 2007

Från soffpotatis till .....?

I mars i år gjorde jag en bra grej. Jag började träna regelbundet, och då snackar vi regelbundet. Visst har man väl under åren gjort lite framstötar här och då men regelbundenheten har lyst med sin frånvaro. Samtidigt startade jag min In shape-blogg. Mest för mig själv att skriva upp löpande hur det har gått med träningen. Den var till och med skyddad så att ingen annan kunde komma in på bloggen. Nu har det gått ett halvår och det har hållt, d vs jag tränar nu regelbundet. Mitt mål med träningen förutom att allmänt må bra, är att gå ner i vikt och förhoppningsvis få bort några dubbelhakor och minska ölmagen. Nu vågar jag göra bloggen offentlig, om det nu skulle vara nån som är intresserad det vill säga. Men förhoppningsvis kan det ge lite inspiration och några tips till nån annan som tänkte som jag gjorde för 6 månader sedan. Visst har vi alla en soffpotatis i oss och önskar att vi kunde förändra oss i alla fall lite grann? Det finns ett visst mått av teknik oxå naturligtivis i mitt träningskoncept.

Roger Ståhl - In shape

Sunday, September 09, 2007

Mobile web design - new book


Much has been written about mobile devices. Plenty has been written about developing websites for the so-called “standards era” of the web. However, little has been written about the two colliding. This book aims to fill that void.

Monday, September 03, 2007

Mobile 6 upgrade for HTC s620 finally!

HTC have now released the expected upgrade to Mobile 6. No word on the announcement page but you can get the download at the URL below:

http://member.htc.com/member/downloaddetail.aspx?pid=EXCALIBUR-C9