Tuesday, October 24, 2006

Mobil blogging

Mobil blogging
Mobil blogging,
originally uploaded by Roger Ståhl.
Jag befinner mig just nu på Internetdagarna i Älvsjö-mässan, Hotel Rica. Mia heter en tjej från Digital action, som tipsar om en applikation för mobilt bloggande. Mobispine.

Saturday, October 14, 2006

IMAGE_014.jpg

IMAGE_014.jpg
IMAGE_014.jpg,
originally uploaded by Roger Ståhl.
I väntan på färjan,lördag kl 13.45.

Det blev en snabb visit på landet den här gången. Hämta den glömda telefonen och byta växelhusolja i utombordaren. Och en dörr hann jag måla oxå.

Friday, October 13, 2006

Point and Shoot


Min nya point and shoot kamera är en Nikon P3. Hur jag kom fram till att den var bra?
Den var bäst i test i M3 och när jag jämförde vidare på webben så var det inga tveksamheter.
Bilderna kan föras över via Wlan.

"Nikon Coolpix P3 är en kameran som kombinerar god bildkvalitet med bra funktioner. P3 har bland annat inbyggd skakreducering vilket motverkar rörelseoskärpa samt wifi-anslutning för trådlös överföring av bilder. Optisk sökare saknas dock."

Sunday, October 08, 2006

En hösthelg på landet


I helgen var det höst-arbetsdag i föreningen på landet. Enligt metereologins vetenskap så är det dock fortfarande sommar eftersom genomsnittstemperaturen ännu inte krupit under 10 grader. Lördagen började med regn men sen kom solen och det blev riktigt skönt. Här några bilder som talar för sig själva.

Thursday, October 05, 2006

Contactcenter i Göteborg


Ett lärorikt besök hos vännerna på Swedbanks Contactcenter i sina fräscha lokaler i Göteborgs hamnområde.

Jeanette, Rolf, Marit och jag åkte tåget ner på onsdagskvällen. Här ser vi Bosse, Stefan och den för många kände skådespelaren Sven, våra utmärkta värdar.

Vi fick en mycket intressant genomgång av verksamheten och fick sitta med och "medlyssna" och verkligen se hur den mycket proffsiga personalen arbetar med kundärenden. Vi har många intressanta samarbetsaktiviteter att se fram emot inom forskning & utveckling!